Download hier het productinformatieblad

Standbouw

Op een beurs is het belangrijk dat (potentiële) klanten juist uw stand vinden en zich aangetrokken voelen om deze te betreden. Daarom is het belangrijk dat uw stand opvallend en uitnodigend is zodat u uw product(en) en/ of dienst (en) onder de aandacht kunt brengen. Hierbij is een goede verlichting op de stand van groot belang. Ook het gebruik van bewegende beelden versterkt de aantrekkingskracht.

Door onze ervaring op vele beurzen in binnen- en buitenland zijn we op veel locaties bekend.
Indien gewenst kunnen we voor u ook de aanvragen voor elektra, water, telefoon, internet, rigging etc. verzorgen, inclusief bijbehorende tekeningen en gegevens.

standbouw brugman
standbouw opbouw
standbouw truss

Truss*

Door gebruik te maken van een truss-constructie worden mogelijkheden gecreëerd om op de juiste positie verlichting aan te brengen. Ook geeft dit de mogelijkheid om banners aan de buitenzijde van de stand te hangen.
Deze constructie kan uitgevoerd worden als trusscarré op poten of voor volledige vloervrijheid als ‘gevlogen truss’, waarbij door middel van (motor-)takels de truss wordt opgehangen. Hiervoor moet op de locatie dan wel de mogelijkheid daarvoor beschikbaar zijn.
Bij een trusscarré op poten is het ook mogelijk om de staanders af te werken met een kous (truss-sleeve) in de kleur wit of zwart, waarbij wit de mogelijkheid geeft hier door middel van verlichting een kleur in aan te brengen.

standbouw keukens

Verlichting*

Een goede verlichting op uw stand is essentieel: een goed verlichte stand heeft een hoge aantrekkingskracht, uw producten springen er extra fraai uit en teksten en logo’s kunnen extra geaccentueerd worden.
Wel is van belang dat de verlichting op de juiste manier wordt uitgevoerd. Zo is de lichtkleur bijvoorbeeld mede bepalend voor de sfeer en moet het geheel ook niet verblindend zijn. Ook de keuze van armaturen moet afgestemd zijn op de beursstand, rekening houdend met beschikbare stroomvoorziening, warmteontwikkeling etc.
Door onze brede ervaring met verlichting en een achtergrond uit de theaterwereld, zijn we in staat een kloppend totaalbeeld te creëren, waarbij ook de details niet onbelicht worden gelaten.
Het verzorgen van de bekabeling voor de verlichting tot aan de complete stroomvoorziening en datanetwerk voor uw stand behoren tot de mogelijkheden.

standbouw dean

standbouw brugman

Standbouw vb

Standbouw xenox

Video*

Om op uw beursstand meer van uw bedrijf te kunnen laten zien is het vertonen van een bedrijfspresentatie een goede optie. De attentiewaarde van bewegende beelden is groot, en naar kijkende passanten is een makkelijk contact te maken.
Voor beursstands hebben we een assortiment LCD- schermen in diverse afmetingen, veelal voorzien van
een ingebouwd USB-slot voor het direct afspelen
van de content. Ook is het mogelijk om een extern afspeelapparaat te gebruiken; eventueel meerdere schermen kunnen op deze manier van hetzelfde signaal worden voorzien.

Geluid*

Mede afhankelijk van de gewenste sfeer op de beurs kan het gebruik van een geluidsinstallatie een welkome aanvulling zijn. Toepassingen kunnen zijn achtergrondmuziek, demonstraties of een DJ welke met zijn optreden bezoekers naar uw stand weet te trekken.
Voor beurzen hebben we de keuze uit diverse geluidssystemen en -apparatuur, waarover we u graag adviseren.

Aankleding

Voor de aankleding van uw stand hebben we diverse mogelijkheden.
Zo kunnen we de vloer van uw stand voorzien van tapijttegels of projecttapijt in de gewenste kleur. Voor het afhangen van wanden hebben we een groot assortiment theatergordijnen.
Ook het pipe&drape-systeem wordt regelmatig toegepast. Dit op zich zelf staande gordijnensysteem maakt het mogelijk om heel flexibel gordijnwanden te plaatsen. Door hierbij gebruik te maken van buisstatieven kan de stand op een subtiele manier van de gewenste verlichting worden voorzien.

standbouw iv
STANDBOUW yes
standbouw lampenkappen

Specials

Om uw stand extra aantrekkingskracht te geven hebben we onder meer de volgende items:

  • Hangdraaiplateaus, waarmee een (reclame-)object of
    banner roterend opgehangen kan worden;
  • Draaiplateaus in de diameter 5, 6½, 9 en 11 meter,
    waarop een item als een auto geplaatst kan worden;
  • PLC-gestuurde heftafels, waarmee items verticaal
    bewogen kunnen worden.

standbouw geel

standbouw vw

standbouw care

Care Cosmetics

Meer informatie of aanvragen?

Voor meer informatie over standbouw kunt u contact met ons opnemen. Met onze uitgebreide ervaring op de theater-, beurs- en eventmarkt willen we graag met u meedenken.
Naast standbouwbenodigdheden beschikken we over een uitgebreid assortiment van techniek en aankleding, waarmee we ook uw evenement tot een geslaagde beleving voor uw
gasten weten te brengen.

* Zie de separate informatiebladen voor specifieke gegevens.

standbouw prolyte
standbouw cif logo
elation-logo

Navigation

Social Media