Geluid

Goed geluid is onmisbaar op een evenement. Onbewust is dit één van de bepalende factoren. Hierbij kan het gaan om sfeergevende achtergrond- muziek, een presentatieset met een goede spraakverstaanbaarheid, of een zwaar PA-systeem voor DJ of live-band met voldoende headroom.

Licht

Geluid zet de toon, licht bepaalt het totaalplaatje. Het klinkt heel simpel maar primair draait het hier wel om. Wat te denken van een spreker, die goed verstaanbaar is, maar in het donker staat? Of een spetterend optreden van een liveband, zonder een ritmische lichtshow?

Video

Steeds vaker wordt video in de event- en entertainmentmarkt toegepast. Met bewegende beelden is de aantrekkingskracht groot en zijn de mogelijkheden legio om ‘een verhaal over te brengen’.

Projectietunnel

Met de projectietunnel maakt u van uw presentatie een onvergetelijke beleving voor uw gasten.
Of het nu gaat om de presentatie van een nieuw product, een bedrijfspresentatie of andere (commerciële) boodschap, met de ‘look en feel’ van de tunnel weet u uw doelgroep te omringen.

Podia

Voor elke specifieke situatie een geschikt podium. Door de verschillende toepassingen zijn we er op in gespeeld om voor elke situatie een geschikte opstelling te maken. Hiervoor werken we met verschillende systemen, welke ook gecombineerd gebruikt kunnen worden.

Buitenpodia

Om een buitenactiviteit extra in het oog te laten springen wordt vaak een buitenpodium ingezet. Doordat men hierbij afhankelijk is van de weersomstandigheden is een overkapping een veelgevraagde aanvulling.

Draaiplateau’s

Geef uw presentatie een extra dimensie door
het gebruik van een draaiplateau. Op deze wijze geeft u uw gasten van alle kanten een blik op het presentatieobject. Toepassingen zijn beurzen, productpresentaties, maar ook als roterend podium voor DJ, band of theatertoepassingen.

Theatergordijnen

Theatergordijnen worden, behalve in theaters, ook vaak ingezet op evenementen, beurzen en bij presentaties.Toepassingen kunnen zijn het afzetten van een ruimte, verfraaiing van wanden of voor akoestische verbetering.

Pipe&Drape

Het Pipe&Drape-systeem is een decoratief, verplaatsbaar, lichtgewicht en compact gordijnsysteem waarmee een willekeurige ruimte omgetoverd kan worden tot een professionele en chique ruimte.

Roldoeken

Waar in een theater doeken aan de trekkenwand in de kap kunnen verdwijnen, is voor podia zonder deze faciliteiten een oplossing met een roldoek een uitkomst. Ook worden roldoeken regelmatig ingezet op ‘bijzondere’ locaties waar eveneens geen ruimte is de doeken op een andere manier te installeren.

Wolkenstore

Bekend als een klassiek theaterdoek, met een warme, rustieke uitstraling, dat als verticaal bewegend voordoek of statisch achterdoek wordt ingezet. Maar een wolkenstore is ook toepasbaar als chique decor op hedendaagse podia voor optredens en presentaties.

Truss & Rigging

Door zijn constructieve eigenschappen en -uitstraling, welke vaak als decoratief wordt ervaren, is truss een veel gebruikt onderdeel voor podia, beurzen en evenementen.
Trussen zijn er in vele afmetingen, vormen en kunnen in oneindig veel samenstellingen worden toegepast.

Standbouw

Op een beurs is het belangrijk dat (potentiële) klanten juist uw stand vinden en zich aangetrokken voelen om deze te bezoeken. Daarom is het belangrijk dat uw stand opvallend en uitnodigend is zodat u uw product(en) en/of dienst (en) onder de aandacht kunt brengen.

Onthullingen &
Ceremonies

Van een belangrijk moment een onvergetelijke beleving voor uw gasten maken.
Door extra allure toe te voegen, wordt uw boodschap met meerwaarde ontvangen.

Presentaties

Bij een presentatie gaat het erom dat uw boodschap de doelgroep bereikt. Een goed verstaanbaar geluid is daarbij essentieel. Omdat sommige communicatie zich beter in beeld laat uitdrukken is video een veelgebruikte toevoeging. En tenslotte wilt u dat het geheel er perfect verzorgd uitziet.

Stroomvoorziening

Nogal eens onderschat, maar toch vrij essentieel op de meeste evenementen.
Een betrouwbare stroomvoorziening is onmisbaar, of het nu gaat om een beurs of (outdoor) festival.

previous arrow
next arrow
Slider

Transport

Met een eigen wagenpark en goed opgeleide, en met de branche ervaren chauffeurs zijn we in staat om flexibel en op maat al onze transporten te verzorgen.
Voor de kleine transporten beschikken we over diverse formaten bedrijfswagens, en voor de grote transporten over een bakwagen (50m³) en trekker-opleggercombinatie (70 / 90m³).

LiquidX Afbeelding Transport

Navigation

Social Media