Download hier het productinformatieblad

Presentaties

Bij een presentatie gaat het erom dat uw boodschap de doelgroep bereikt.
Een goed verstaanbaar geluid is daarbij essentieel. Omdat sommige communicatie zich beter in beeld laat uitdrukken is video een veelgebruikte toevoeging.
En tenslotte wilt u dat het geheel er perfect verzorgd uitziet, hetgeen uw boodschap onderstreept.

PRESS PRESENTATIES

Podium*

Afhankelijk van de opzet kan een podium een goed hulpmiddel zijn om de presentatie voor iedereen goed zichtbaar te maken. Ook geeft het een professionele uitstraling. Met een keuze uit podia van 1×1 meter tot een zaalvullend podium (standaard variërend in hoogte van 20 tot 100cm) hebben we voor elke toepassing een passende opstelling, inclusief de gewenste afwerking.

Geluid*

Een groot assortiment aan speakers en toebehoren geeft de mogelijkheid om voor elke presentatie een geschikte setup te maken, waarbij voor iedereen een goede spraakverstaanbaarheid wordt bereikt.
Met de keuze uit bedrade handheld-microfoons of draadloze handheld-, headset- of dasspeldmicrofoons kunnen de sprekers optimaal worden uitversterkt.
Voor paneldiscussies hebben we tafelmicrofoons. Door de bediening door één van onze ervaren geluidstechnici te laten verzorgen bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat en kunt u zich op andere zaken concentreren.

Katheders

Voor spreker(s) is het fijn om een katheder te kunnen gebruiken van waarachter zij hun toespraak kunnen houden en paparassen kunnen leggen. Bij een vaste microfoonopstelling is dit ook technisch een pre. Hiervoor hebben we katheders beschikbaar met een strakke, neutrale uitstraling. Desgewenst kunnen deze van een logosticker worden voorzien.

Katheder PRESENTATIE
Katheder PRESENTATIE

Ook hebben we een digitale katheder beschikbaar. Deze is voorzien van een LCD-scherm op het front voor vertoning van een logo en een touchscreen inclusief toetsenbord en trackball op de desk.
Tevens zijn hierop 2 microfoons aanwezig.

Video*

Voor het tonen van een Powerpoint-presentatie of film kan, afhankelijk van de opstelling en het aantal gasten, gekozen worden voor LCD-schermen, een projectiescherm of een LCD-wall. Ook een combinatie ervan is mogelijk, waarbij bijvoorbeeld repeatschermen in de ruimte worden geplaatst.
Een handig hulpmiddel voor de spreker is een wireless presenter, waarop de presentatie kan worden ‘doorgeklikt’ en met de laser bepaalde onderdelen aangewezen kunnen worden.
Belangrijk is dat de content voldoet aan de specificaties van de presentatiemiddelen. Hierbij kunnen wij u onder- steunen, of de content creatie volledig voor u verzorgen. Tevens kunnen we (live) cameraregistratie verzorgen.

Presentatie

Meer informatie of aanvragen?

Voor meer informatie over presentaties kunt u contact met ons opnemen.
Met onze uitgebreide ervaring op de theater-, beurs- en eventmarkt willen we graag met u meedenken.
Naast presentatiemiddelen beschikken we over een uitgebreid assortiment van techniek en aankleding, waarmee we ook uw evenement tot een geslaagde beleving voor uw gasten weten te brengen.

* Zie de separate informatiebladen voor specifieke gegevens.

stumpfl AV-Logo
lg logo
Electro-Voice Logo
Sennheiser
Panasonic logo
Roland Professional AV

Navigation

Social Media