Download hier het productinformatieblad

Projectietunnel

Met de projectietunnel maakt u van uw presentatie een onvergetelijke beleving voor uw gasten.
Of het nu gaat om de presentatie van een nieuw product, een bedrijfspresentatie of andere (commerciële) boodschap, met de ‘look en feel’ van de tunnel weet u uw doelgroep te omringen. Voor elke productie wordt een content voor de projectie ontwikkeld. Deze content is geheel afgestemd op uw toepassing en wensen en wordt als maatwerk uitgevoerd.
Door de content met mediaservers af te spelen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos, waarbij ook betrouwbaarheid is gewaarborgd.

liquidx projectietunnel oog

Als aanvulling op de visuele boodschap zijn er mogelijkheden dit uit te breiden met audio, waarbij zelfs 3D-geluid tot ons assortiment behoort. Ook hiervoor geldt dat we samen met u tot een voorstel op maat zullen komen.

Liquidx projectietunnel TUNNEL

Tunnelvarianten

De projectietunnel is in drie varianten verkrijgbaar.
Alle tunnels hebben een doorloopafmeting van breed 5,10 meter, bij een hoogte van 2,70 meter. De kleinste variant heeft een lengte van 5,00 meter. Deze is eventueel ook twee keer gelijktijdig inzetbaar, met dezelfde of verschillende content. De medium variant heeft een lengte van 9,70 meter. De grootste uitvoering heeft een lengte van 14,40 meter.
Voor locaties voorzien van een sprinklerinstallatie bestaat de mogelijkheid de tunnel te verbreden tot 6,80 meter, waarbij in het plafondvlak een strook sprinklerdoek wordt aangebracht (definitieve goedkeuring door lokale brandpreventie-verantwoordelijke).

Liquidx Projectietunnel incl. ombouwLiquidx projectietunnel Coolux Pandora

Liquidx projectietunnel blauw groen

De techniek

Bovengenoemde tunnels worden voorzien van projectie-doeken en de randen / constructie afgewerkt met een fraaie aftimmering. Over de tunnel heen wordt een trussconstructie geplaatst, waaraan de projectoren op de juiste posities worden gemonteerd. Deze constructie heeft een afmeting van breed 12,50 meter, bij een hoogte van 5,50 meter, waarbij de lengte gelijk is aan de tunnel.
In het geval dat de ruimte waar de tunnel wordt geplaatst niet voldoende verduisterd kan worden, kunnen we dit oplossen door de buitenste trussconstructie als ‘black box’ uit te voeren.
Bij een buitentoepassing bestaat de mogelijkheid de tunnel in een tent te plaatsen. Desgewenst kunnen we dit compleet voor u verzorgen.

Liquidx projectietunnel frame

Meer informatie of aanvragen?

Voor meer informatie over de tunnel kunt u contact met ons opnemen. Met onze uitgebreide ervaring op de markt van corporate events willen we graag met u meedenken.
Naast de projectietunnel beschikken we over een uitgebreid assortiment van techniek en aankleding, waarmee we ook uw evenement tot een geslaagde beleving voor uw gasten weten te brengen.

Liquidx projectietunnel Xoolux Logo black
Liquidx projectietunnel Sonic Emotion 3D logo
Liquidx projectietunnel Panasonic logo
Liquidx projectietunnel Roland Professional

Navigation

Social Media