Download hier het productinformatieblad

Roldoeken

Waar in een theater doeken aan de trekkenwand in
de kap kunnen verdwijnen, is voor podia zonder deze faciliteiten een oplossing met een roldoek een uitkomst. Ook worden roldoeken regelmatig ingezet op ‘bijzondere’ locaties waar eveneens geen ruimte is de doeken op een andere manier te installeren.

Er zijn verschillende materialen als roldoek bruikbaar, zoals projectiekatoen, gaasdoek, decor- en printdoek. Toepassingen zijn onder andere video- en laserprojectie, onthullingen en scenes met belichtingseffecten achter een gaasdoek.

Roldoek liquidx trussAlle gordijnen voldoen aan de eisen voor vlamvertragendheid conform DIN4102-B01.

LiquidX Rental Sales truss roldoeken

De techniek & varianten

De roldoeken zijn opgebouwd uit een truss met daarin een horizontale as, waarop het doek wordt gerold.
Voor de aandrijving ervan wordt een motordeel bevestigd. De aansturing ervan kan via een handmatige schakelkast of via het DMX-protocol, wat de mogelijkheid biedt het doek in een show mee te programmeren.
Door de modulaire opbouw van het systeem kunnen vele afmetingen gemaakt worden, variërend tussen
2 en 20 meter breed. Afhankelijk van het gekozen doekmateriaal is een hoogte tot wel 10 meter mogelijk.

Meer informatie of aanvragen?

Voor meer informatie over de roldoeken kunt u contact met ons opnemen. Met onze uitgebreide ervaring op de theater-, beurs- en eventmarkt willen we graag met u meedenken. Naast de roldoeken bieden we een uitgebreid assortiment aan (theater-) gordijnen en specials, alsook techniek. Hiermee weten we ook uw evenement tot een geslaagde beleving voor uw gasten te brengen.

Roldoek motor Liquidx

Roldoek Liquidx

Navigation

Social Media